Hvorfor handle hos oss?

Pris, kvalitet, utvalg og service

Norsk Mynthandel AS har som mål å yte personlig service samt konkurransedyktige priser til våre kunder. Vi besitter rikelig med erfaring og kunnskap om investeringsmynter samt moderne- og eldre samlemynter. Alle våre nye produkter kommer direkte fra autoriserte forhandlere som garanterer for ekthet og kvalitet. Produkter som kommer inn til oss via annenhåndsmarkedet blir nøye kontrollert og vurdert med moderne utstyr før videresalg.

Norsk Mynthandel AS garanterer for ekthet og kvalitet for alle våre produkter.

Omdømme

Vi erfarer årlig en positiv utvikling i omsetning og kundemasse, og i 2021, 2022 og 2023 ble vi utnevnt til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv. Norsk Mynthandel AS kan vise til gode regnskap.

Investeringsmynter (bullionmynter) og moderne- og eldre samlemynter

Norsk Mynthandel AS har blant landets største og beste utvalg av investeringsmynter i gull, sølv og platinum, samt det største og beste utvalget av moderne samlemynter i edelt metall. Vi har alltid et oppdatert utvalg av de nyeste lanseringene fra de store, anerkjente myntverkene. Er det noe du savner i vårt sortiment? Ta kontakt med oss. Vi kan tilføye det meste av nyere investeringsmynter (bullionmynter) og moderne samlemynter via våre nettverk, til konkurransedyktige priser.

Rask ekspedering

Vi vet at våre kunder setter pris på rask levering og har derfor som mål å sende ut bestillinger/pakker samme dag som betaling registreres i våre systemer (gjelder mandag-fredag, før kl. 12:00). I Norge bruker vi Posten/Bring til våre forsendelser.

Pakking og emballering av forsendelser

Vårt mål er at kundens varer skal komme frem i god tilstand uten skader, merker eller annen påvirkning. Hvordan gjør vi det? Først og fremst, vi sparer ikke på emballasjen! Når vi pakker varer til forsendelse tar vi utgangspunkt i 3 vesentlige faktorer for å sikre en trygg og god leveringsopplevelse:

  1. Pakken skal tåle trykk
  2. Pakken skal tåle støt
  3. Pakken skal tåle bevegelse.

I tillegg til dette pakker vi alle våre forsendelser individuelt etter behov, med hensyn til produktets egenvekt, størrelse og utforming. Vi kjenner godt til våre produkter og jobber aktivt for å sikre en god leveringsopplevelse til alle våre kunder!

Sanntidspriser

De fleste av våre investeringsprodukter (bullionprodukter) har automatisk oppdatering av pris hvert 5. minutt mot gjeldende/aktuell spotpris. Det gjør det mulig for deg som kunde å handle med sanntidspriser i vår nettbutikk.