Om Norskmynthandel.no

Norsk Mynthandel AS ble etablert i 2012 og er en moderne aktør innen netthandel av mynter, sedler og edelmetaller.

Firmaets hovedvirksomhet er kjøp og salg av investeringsmynter, samlemynter, sedler, gull, sølv og platinum. Vi besitter rikelig med erfaring og kunnskap om investeringsmynter (bullions), og jobber aktivt for å tilby våre kunder et bredt utvalg av gull-, sølv- og platinum-mynter i sanntidspriser.

Vi har som mål å kunne yte personlig service og konkurransedyktige priser. Vi ønsker å være best på pris, kvalitet og service. Vi erfarer årlig en økning i omsetning og kundemasse, og i 2021, 2022 og 2023 ble vi utnevnt til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv. Norsk Mynthandel fortsetter å jobbe målrettet for videre vekst.

Norsk Mynthandel AS kjøper alt av gull, sølv, platinum og palladium. Gjennom vårt standardiserte forløp kan man som kunde sende inn objekter og/eller samlinger til oss per post for salg, etter avtale.

Norsk Mynthandel AS har lager/kontor på Østlandet. Vi er i all hovedsak en nettbutikk, men tilbyr kundebesøk etter avtale. Er det ønskelig å besøke oss må dette avtales via telefon, e-post eller kontaktskjema.

Har du flere spørsmål?
Da er du velkommen til å ta kontakt med oss! Du finner vår kontaktinformasjon i bunn av denne siden eller ved å klikke 

Wilhelm Robbestad (Daglig leder)
Joachim Sørensen Jarås (Markedssjef)

Kontaktinformasjon

Sosiale medier

Nøkkelopplysninger